Метки

, , , ,

4По поводу ситуации на Украине

«Когда случается «теснота», тогда нужно очень много просить Бога вмешаться. Если не вмешается теперь, то когда же вмешается?»

Старец Паисий Святогорец

ДОРОГИЕ БРАТЬЯ И СЕСТРЫ!

ХОЧУ ПОДЕЛИТЬСЯ С ВАМИ ПРОРОЧЕСТВОМ ПРОЗОРЛИВЫХ ПРАВОСЛАВНЫХ СТАРЦЕВ ОБ УКРАИНЕ…
БЫЛИ МЫ НА ДНЯХ У СТАРЦЕВ ПРОЗОРЛИВЫХ. НАХОДЯСЬ У СВЯТЫХ ОТЦОВ, У МЕНЯ НЕ ОДНОКРАТНО САМИ СОБОЙ ЛИЛИСЬ СЛЁЗЫ БОЛИ ЗА НАШУ УКРАИНУ. Я СПРАШИВАЛА — ГОСПОДИ, ЗА ЧТО? И ТУТ ЖЕ ПОЛУЧИЛА ОТВЕТ — ЗА ТО, ЧТО УСОМНИЛИСЬ МЫ В ВЕРЕ ПРАВОСЛАВНОЙ, ЗА ТО, ЧТО БОГА СТАЛИ МЫ ГНЕВИТЬ.
ПРИЕХАЛИ МЫ РАНО УТРОМ В БОГОЛЮБОВО…
ЗАКРЫЛ СТАРЕЦ ГЛАЗА И МОЛЧИТ, МИНУТ 5 ПРОХОДИТ, ОТКРЫВАЕТ БАТЮШКА ГЛАЗА, СМОТРИТ НА НАС И ГОВОРИТ: ЧТО ВЫ ХОТИТЕ ОТ ГОСПОДА, ЕСЛИ НАРОД УКРАИНЫ ОТКАЗАЛСЯ ОТ ПРАВОСЛАВИЯ, ОТ ПРИЧАСТИЯ, ОТ ИСПОВЕДИ. СТАЛИ СВЯТЫНИ УНИЧТОЖАТЬ, ХРАМЫ РАЗРУШАТЬ, ОТЦЫ И МАТЕРИ СВОИХ ДЕТЕЙ НА УБИЙСТВО МИРНЫХ ЖИТЕЛЕЙ ПОСЫЛАЮТ, ПРИ ЭТОМ, РАДУЮТСЯ И ПЕСНИ ПОЮТ. МУЖЧИНЫ С МУЖЧИНАМИ, А ЖЕНЩИНЫ С ЖЕНЩИНАМИ ЖИВУТ. НАРУШАЮТ ВСЕ КАНОНЫ ПРАВОСЛАВИЯ. И ЧТО, ГОСПОДЬ ПО ГОЛОВКЕ ПОГЛАДИТ?!
ОЧЕНЬ ДОЛГО МЫ С БАТЮШКОЙ ОБЩАЛИСЬ, СЛЁЗЫ ПЕРИОДИЧЕСКИ ВЫСЫХАЛИ И СНОВА САМИ ЛИЛИСЬ.
И САМОЕ СТРАШНОЕ БЫЛО УСЛЫШАТЬ, ЧТО МЫ ЕЩЁ НЕ ВИДЕЛИ ВОЙНЫ, ВСЁ У НАС ВПЕРЕДИ, ЕСЛИ НЕ БУДЕТ НАРОДНОГО ПОКАЯНИЯ…
ВЫ ВОЮЕТЕ НЕ С ЕВРОПОЙ И США, А ВОЮЕТЕ С САМИМ САТАНОЙ!!!
ПОЭТОМУ ЗАПОМНИТЕ, ЧТО БЕЗ МОЛИТВЫ ПОКАЯНИЯ ВОЙНУ НЕ ВЫИГРАТЬ.
ДОЛГО МЫ ЕЩЁ ГОВОРИЛИ, НО ПОКА РАНО ОГЛАСКЕ ПРОРОЧЕСТВО БАТЮШКИ ПЕТРА ОГЛАШАТЬ…
И ТУТ ЧЕРЕЗ ДЕНЬ ГОСПОДЬ ДАЁТ НАМ ВОЗМОЖНОСТЬ ПОПАСТЬ В ПЕРЕДЕЛКИНО К БАТЮШКЕ ИЛИЮ. И ТАКЖЕ СТАРЕЦ НАМ ГОВОРИТ: МОЛИТВА ПОКАЯНИЯ. А ЕЩЁ 28, 29 И 30 НОЯБРЯ ВСЕ НА СТРОГИЙ ПОСТ. ТРИ ДНЯ ВСЕ ПРАВОСЛАВНЫЕ ДОЛЖНЫ ПИТЬ СВЯТУЮ ВОДУ И ПРОСФОРА, БОЛЬШЕ ВКУШАТЬ ПИЩУ НЕЛЬЗЯ НИКАКУЮ.
ПЕРЕДАЙТЕ ВСЕМ, КТО БОЛЕЕТ ДУШОЙ ЗА МИР НА УКРАИНЕ!!!
28, 29 и 30 НОЯБРЯ СЕГО ГОДА МЫ ВСЕ САДИМСЯ НА САМЫЙ СТРОГИЙ ПОСТ — СВЯТАЯ ВОДА И ПРОСФОРА. С МОЛИТВАМИ ВСТАЁМ, ХОДИМ И ЛОЖИМСЯ СПАТЬ.
30 НОЯБРЯ 2014 ГОДА В 12.00 ПО МОСКОВСКОМУ ВРЕМЕНИ МЫ ВСЕ НАЧИНАЕМ ВСЕОБЩУЮ МОЛИТВУ ПОКАЯНИЯ. ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ МОНАСТЫРЯМ, ХРАМАМ И ПРИХОДАМ ПОДДЕРЖАТЬ НАС В МОЛИТВЕ ПОКАЯНИЯ, ЧТОБЫ НА УКРАИНЕ ПРЕКРАТИЛИ ПОСЫЛАТЬ НАЦИОНАЛЬНУЮ ГВАРДИЮ НА БРАТОУБИЙСТВЕННУЮ ВОЙНУ И НА УБИЙСТВО МИРНЫХ ЖИТЕЛЕЙ…
ТАК ВОТ, БРАТЬЯ И СЕСТРЫ!!!
ЕСЛИ МЫ ОСЛУШАЕМСЯ И НЕ СДЕЛАЕМ ТО, ЧТО СТАРЦЫ СКАЗАЛИ, —
ВОЙНА ПОЙДЁТ НАСТОЛЬКО СИЛЬНОЙ, ЧТО РЕКИ КРОВИ ПОТЕКУТ.
И БУДЕТ ГИБНУТЬ НАШ НАРОД ДО ТОЙ ПОРЫ, ПОКА НЕ БУДЕТ МОЛЕБНА ПОКАЯННОГО.
ПРОШУ ВСЕХ!!! СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛЕЙ, МАТЕРЕЙ, ОТЦОВ, СТАРИКОВ, НАШИХ ДОБЛЕСТНЫХ ОПОЛЧЕНЦЕВ И ВСЕХ ОТ МАЛА ДО ВЕЛИКА!!!
ПОМОЧЬ ПРОВЕСТИ МОЛЕБЕН ПОКАЯНИЯ, ГДЕ БЫ ВЫ НИ НАХОДИЛИСЬ 30 НОЯБРЯ 2014 ГОДА, В 12.00 ПО МОСКОВСКОМУ ВРЕМЕНИ ВСТАТЬ НА МОЛЕБЕН ПОКАЯНИЯ (МОЖНО И ДОМА ВОЗЛЕ ИКОНЫ, ГЛАВНОЕ — ИСКРЕННЕ И С ВЕРОЙ), И ТОГДА МЫ ПОБЕДИМ САТАНИНСКУЮ НЕЧИСТЬ И МИР НАСТУПИТ, ПРЕКРАТИТЬСЯ ВОЙНА, ПЕРЕСТАНЕТ ГИБНУТЬ НАРОД…

МОЛИТВЫ КОТОРЫЕ ОСТАНОВЯТ ВОЙНУ С САТАНОЙ!!!
Молитва покаянная

Ослаби, остави, прости, Боже, прегрешения наша, вольная и невольная, яже в слове и в деле, яже в ведении и неведении, яже во дни и нощи, яже во уме и в помышлении: вся нам прости, яко Благ и Человеколюбец. Аминь.

Молитва покаянная (из канона покаянного)
ко Господу нашему Иисусу Христу

Владыко Христе Боже, Иже страстьми Своими страсти моя исцеливый и язвами Своими язвы моя уврачевавый, даруй мне, много Тебе прегрешившему, слезы умиления; сраствори моему телу от обояния Животворящего Тела Твоего, и наслади душу мою Твоею Честною Кровию от горести, еюже мя сопротивник напои; возвыси мой ум к Тебе, долу поникший, и возведи от пропасти погибели: яко не имам покаяния, не имам умиления, не имам слезы утешительная, возводящая чада ко своему наследию. Омрачихся умом в житейских страстех, не могу воззрети к Тебе в болезни, не могу согретися слезами, яже к Тебе любве. Но, Владыко Господи Иисусе Христе, сокровище благих, даруй мне покаяние всецелое и сердце люботрудное во взыскание Твое, даруй мне благодать Твою и обнови во мне зраки Твоего образа. Оставих Тя, не остави мене, изыди на взыскание мое, возведи к пажити Твоей и сопричти мя овцам избраннаго Твоего стада, воспитай мя с ними от злака Божественных Твоих Таинств, молитвами Пречистыя Твоея Матере и всех святых Твоих. Аминь.

Молитва к Пресвятой Владычице Богородице

Милосердия двери отверзи нам, Благословенная Богородице, надеющиися на Тя, да не погибнем, но избавимся Тобою от бед, Ты бо еси спасение рода христианскаго. Радуйся, Едина Пречистая Мати Единаго Создателя, Господа, Бога и Спаса нашего, Иисуса Христа! Буди ми Ходатаица в день страшнаго испытания, егда предстану Престолу Нелицемернаго Судии, яко да огненнаго прещения муки избавлюся молитвами Твоими, Едина Благословенная.

Пресвятая Богородице, спаси нас!

Молитвы, когда согрешишь

Псалом 50

Помилуй мя, Боже, по велицей милости Твоей, и по множеству щедрот Твоих очисти беззаконие мое. Наипаче омый мя от беззакония моего, и от греха моего очисти мя. Яко беззаконие мое аз знаю, и грех мой предо мною есть выну. Тебе Единому согреших и лукавое пред Тобою сотворих, яко да оправдишися во славесех Твоих, и победиши внегда судити Ти. Се бо в беззакониях зачат есмь, и во гресех роди мя мати моя. Се бо истину возлюбил еси, безвестная и тайная премудрости Твоея явил ми еси. Окропиши мя иссопом, и очищуся, омыеши мя, и паче снега убелюся. Слуху моему даси радость и веселие, возрадуются кости смиренныя. Отврати лице Твое от грех моих и вся беззакония моя очисти. Сердце чисто созижди во мне. Боже, и дух прав обнови во утробе моей. Не отвержи мене от лица Твоего, и Духа Твоего Святаго не отъими от мене. Воздаждь ми радость спасения Твоего, и Духом владычним утверди мя. Научу беззаконыя путем Твоим, и нечестивии к Тебе обратятся. Избави мя от кровей, Боже, Боже спасения моего, возрадуется язык мой правде Твоей. Господи, устне мои отверзеши, и уста моя возвестят хвалу Твою. Яко аще бы восхотел еси жертвы, дал бых убо: всесожжения не благоволиши. Жертва Богу дух сокрушен: сердце сокрушенно и смиренно Бог не уничижит. Ублажи, Господи, благоволением Твоим Сиона, и да созиждутся стены Иерусалимския. Тогда благоволиши жертву правды, возношение и всесожегаемая: тогда возложат на алтарь Твой тельцы.

Псалом 51

Что хвалишися во злобе, сильне? Беззаконие весь день. Неправду умысли язык твой, яко бритву изощрену сотворил еси лесть. Возлюбил еси злобу паче благостыни, неправду неже глаголати правду. Возлюбил еси вся глаголы потопныя, язык льстив. Сего ради Бог разрушит тя до конца, восторгнет тя, и преселит тя от селения твоего и корень твой от земли живых. Узрят праведнии и убоятся, и о нем возсмеются и рекут: се человек, иже не положи Бога Помощника себе, но упова на множества богатства своего, и возможе суетою своею. Аз же яко маслина плодовита в дому Божий: уповах на милость Божию во век, и в век века. Исповемся Тебе во век, яко сотворил еси, и терплю имя Твое, яко благо пред преподобными Твоими.

Молитва от лица кающегося человека

Господи, согрешихом на Небо и пред Тобою! Приими обращение и покаяние наше, приими наше стенание и слезы, приими покаяние нас, грешных, приими рыдание и вопль наш даже до смерти. Приими нас, окаянных, живших безстудно; приими нас, Человеколюбче, зело прогневавших Тя; приими нас, Владыко, проведших всю жизнь в распутстве, во всяком лукавствии и нечистоте; приими нас, Господи Боже, преступивших заповеди Твоя; приими нас, Владыко, недостойных раб Твоих, и не воздай нам по делом рук наших. Исповедаем Тебе, Владыко, яко по грехом нашим несмы достойни даже и жизни; исповедаем, Господи, яко несмы достойни даже воззрети на солнце сие, зане несть таков грех, несть ни едино таково злодеяние, егоже не совершили быхом мы, окаяннии. Но приими нас, Господи, якоже блуднаго сына, приими якоже разбойника, приими якоже блудницу и мытаря. Господи, обрати нас! Господи, вразуми нас, и не прогневайся на нас, но буди милостив ко грехом нашим! Ты еси Бог наш, и разве Тебе иного не знаем. Господи, исторгни нас от враг наших и не вниди в суд с рабы Твоими. Господи, Ты еси Бог, и мы людие Твои. Согрешихом, содеяхом беззаконие и неправду, сотворихом зло, погрешихом во всем, не послушахом Заповедей Твоих, и того ради далече уклонихомся от Тебе. Но помилуй, Господи, дела рук Твоих; помилуй, Владыко, тыя, иже хитростию змия изгнани быша из Рая; помилуй нас и облецы нас в хитон веселия и одежду спасения; помилуй нас, ихже диавол лишил есть помощи Твоея! Милосерде, помилуй тыя, иже оставиша Тя и служаху ему; помилуй заблуждшия; помилуй не сохранивших Заповедей Твоих и последовавших злодеянием демонов; помилуй осквернивших себе грехми; помилуй тыя, иже пребываху под властию диавола; помилуй осквернившихся распутством. Помилуй, Милосерде; помилуй, Блаже; помилуй, Долготерпеливе, зане руки наша совершиша всякое зло, всякое осквернение, любостяжание и неправду. Осквернихом душу, юже создал еси по образу Твоему, осквернихом тело, осквернихом чувство. Язык наш явися якоже меч остр, направлен противу ближняго; очи наши исторгают пламень, руки наша полны крове; ноги наша скоры на совершение зла, уста наша осквернена злословием, и, кратко рещи, осквернихом и землю и воздух. Воистинну неправедная дела наша доидоша даже до Небесе, хищения наша превысиша горы, любостяжание превыси облаки, породы наши достигоша Небесе, греси наши суть непростительни, преступления наша не имут извинения, прегрешения наша суть неисправима, и се земля не может понести наших злодеяний. Темже, Господи, нужду имамы в милосердии Твоем. Ты веси немощь естества нашего; помилуй, Господи, творение рук Твоих. Се взываем к милосердию Твоему: не лиши нас помощи Твоея, низпосли нам, недостойным, милость Твою, даруй нам, грешным, заступление Твое, яви нам лице Твое, и спасемся.

Молитва о прощении забытых грехов
св. Варсануфия Великого

Владыко Господи, поскольку и забыть свои прегрешения есть грех, то я во всем согрешил Тебе, Единому Сердцеведу; Ты и прости мне все по Твоему человеколюбию; тем-то и проявляется великолепие славы Твоей, когда Ты не воздаешь грешникам по делам их, ибо Ты препрославлен во веки. Аминь.

Молитва святому Михаилу Архангелу

О Господи Боже Великий, Царю Безначальный, пошли, Господи Архангела Твоего Михаила на помощь рабу твоему (имя) изъяти мя от враг моих видимых и невидимых! О Господень Архангел Михаиле, излей миро благостыни на раба своего (имя). О Господень Михаиле Архангеле, демонов сокрушителю! Запрети всем врагам, Борющимся со мною, сотвори их яко овцы и сокруши их, яко прах пред лицем ветра. О Господень великий Михаиле Архангеле, шестикрылатый первый княже и воеводе невесных сил, Херувим и Серафим! О Господень угодный Михаиле Архангеле! Буди ми помощник во всем: в обидах, в скорбях, в печалех, в пустынях, на распутиях, на реках и на морях тихое пристанище! Избави, Михаиле Архангеле, от всякия прелести диавольския, егда услышиши мя, грешнаго раба своего (имя), молящегося тебе и призывающего имя твое святое, ускори на помощь мою, и услыши молитву мою, о Великий Архангеле Михаиле! Победи вся противящиеся мне силою честнаго животворящего креста Господня, молитвами Пресвятыя Богородицы и Святых Апостол, и Святаго Николая Чудотворца, Святаго Андрея Юродивого и Святаго Пророка Божия Илии, и Святых великомученик Никиты и Евстафия, Преподобных Отец всех святителей и мученик и всех святых небесных сил. Аминь.

О, Великий Михаиле Архангеле, помоги мне грешному рабу твоему (имя), избави мя от труса, потопа, огня, меча и врага льстивого, от бури, от нашествия и от лукавого. Избави мя, раба твоего (имя), великий Архангеле Михаиле, всегда, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

СПАСИ ГОСПОДИ ВСЕХ ТЕХ, КТО ПОМОГ НАМ, ПОКАЯЛСЯ, И ПОМОЛИЛСЯ ВМЕСТЕ С НАМИ ЗА МИР!!!

Молитва на Грушевской 4

Молитва на Грушевской

Молитва на Грушевской 7

Молитва на Грушевской 8

Молитва на Грушевской

ukraine_killed_child

14