Метки

, , ,

В світі медицина перетворилась з медицини допомоги на медицину терору. На жаль, постулат лікарів «допоможи», і постулат «не нашкодь» — він зараз не є актуальним. Тотальна система контролю за населенням не передбачає таких головних постулатів взагалі, тому що мета медицини на сьогодні — це контроль і використання людей як засобу для прибутку.

Медицина в принципі не може бути прибутковою і розширювати свої межі за рахунок розширення клієнтської бази, — лікарі мають бути зацікавленними, щоб зробити людей здоровими, але, на жаль, система нова, яка вибудовується в світі, вона скерована на те, щоби розширити базу споживання ліків — не вилікувати суспільство, не вилікувати населення, а зробити населення клієнтом медичного істеблішменту. І надприбутки фармацептичних компаній свідчать про те, що це найбільш прибуткова галузь у світі, це є триліони доларів. І тому для спротиву цій системі люди повинні бути освідомленні і повинні заявляти про свої права.

Останньою краплею, яка вже переповнила чашу терпіння людей, стала ініциатива запровадити так звані імуні паспорти, в зв’язку з «епідемією» коронавірусу в світі. Так виглядає, і про це говорять лікарі і вчені в світі, що ця епідемія, вона була спеціально запланована, для того, щоб запровадити ці імуні паспорти, і зробити людей ще більш залежними. Це є прояв тоталітаризму, це є прояв терору, проти якого треба виходити на акції протесту, писати петиції, — треба, щоб був спротив. Це не є боротьба проти якихось неналежних подій, неналежних речей, — це є наші законні права. Це є те, що людина має як данність, згідно з Конституціями різних країн. Кожна Конституція кожної європейської країни передбачає, що людина має право на медичну допомогу, і ніхто не має права наносити шкоду здоров’ю людей.

Те, що стосується COVID-у на сьогодняшній день — вакцині паспорти, імуні паспорти, якщо вони будуть запроваджені, — величезна кількість людей буде зазнавати утиски власних прав, тому що, по-перше, тестування на COVID не є об’єктивне, немає узгодженої думки вчених, чи людина може хворіти кілька разів, якої етіології є цей вірус, в кого колективний імунітет, — ці всі визначення вони не є уніфіковані, немає одностайної думки в середовищі вчених.

Виглядає, що вірус, який ми спостерігаємо сьогодні, є типовим коронавірусом, з яким людство вже знайоме давно, і зіштовхувалось не раз. Тому ми повині не допустити, в першу чергу, використовувати цю ситуацію для того, щоби нас, заляканих, примусили поступитися своїми законними правами.

Те, що стосується теми вакцинації, коли вся Європа і весь світ виходить на початку червня с протестом проти вакцинного примуса, — це стосується кожного з нас, тому що смерті вакцинні є в кожній країні, на жаль, гинуть діти від вакцин, стають інвалідами, каліками.

Україна — єдина країна в Європі, де немає жодної компенсації, і батьки несуть повну відповідальність за те, що вони дозволили ввести токсичні суміші в організм власних дітей. Ніхто не відповідає, ніхто не виплачує потім допомогу на реабілітацію цих дітей, ніхто не компенсує моральних збитків, і фінансових збитків

Закликаємо лікарів долучитися до цих акцій протесту проти медичного примусу, тому що наші сусіди європейські вони сміливі, і польскі лікарі активно виходять на ці події, на ці протести, і чесно говорять те, що вони знають про вакцини. Тому, що не можна індоктринуватись, не можна, щоб лікарі були індоктринованими в ту систему фальші і брехні. Наука повинна бути наукою, і дослідження повинні проводитись об’єктивні і справжні. Батьки мають право на щасливе батьківство, діти мають право на щасливе дитинство, здорове дитинство.

І окремо треба сказати, що Фонд Біла і Мелінди Гейтц фактично в такій дерективній формі вимагає від урядів європейських країн через ВООЗ надавати кошти на виробництво цієї, так званої, вакцини від COVID-у в турборежимі, — виділені вже понад 9 млрд.євро. За ці 9 млрд.євро можна оздоровити всіх європейських дітей, тому що дітям потрібно якісний відпочинок, якісне харчування, здоровий спосіб життя. І те, що зараз людей доводять до банкрутства, те, що зараз в Америці майже в 10 разів, стрімко зросла кількість самогубств, в наслідок цієї кризи, — це вже страшні цифри, страшні факти. Це не є турбота ні про дітей, ні про здоров’я, ні про імунітет.

І тому ми повинні подивитись правді в вічі — насправі влада утискає наші права, це є чисто економічно-правове свавілля, яке відбувається з українцями, і з європейцями. Ми достатньо розумні люди, і достатньо інтелектуальні, щоби протидіяти цьому, зупиняти епідемію брехні та страху, тому, що епідемія страху, люди, які налякані, вони не контролюють свої емоції, вони не можуть усвідомити справді, що відбувається, і вони віддають свої права в руки тих, хто тими правами буде розпоряджатись не на користь людей…

Ольга Яремчук, м.Львів


Виходимо на акцію проти медичного терору