Метки

, , , ,

Абортив материалы в еде Сеномикс НЕК293Вакцины и продукты с абортивным материалом НЕК 293

То, что мы узнали про Спутник — ужасно, но есть еще более чудовищная правда. Без всяких дискуссий, добровольно, каждый день мы потребляем с обычными повседневными продуктами питания.
Сейчас по всему миру применяется вкусоусилитель на основе HEK293 производства американской фирмы Senomyx.
«Сеномикс» — американская биотехнологическая компания, работающая в направлении развития пищевых добавок усиливающих вкус и запах пищи. Компания стремится получить с помощью обратного инжиниринга рецепторы человека, которые реагируют на вкус и аромат. Целью компании является производство веществ, которые сделали бы пищу «вкуснее». «Сеномикс» запатентовала определенный запах, используя собственную чувствительную систему. Эти рецепторы ранее были получены в культуре клеток HEK293.Так как используется очень малое количество вещества, то его необязательно отмечать на лейбле, а по классификационным параметрам добавки подпадают в широкую категорию «нетипичные вкусы». По схожей причине, компоненты не контролируются агентством FDA.
«Сеномикс» сотрудничает (поставляет усилитель вкуса на базе НЕК293) с такими компаниями как Макдональдс, Нестле (кофе «Нескафе»), Бургер Кинг, ПепсиКо, Аджиномото и другие.
А это наверняка любимые вами продукты:
Аборт мат.Продукты НЕК293
Вы и сами можете приобрести эти клеточные линии вот, например, на этом сайте https://www.lgcstandards-atcc.org/search#q=hek%20293t&sort=relevancy
Но и на этом наше «отдаленное участие во зле» не заканчивается.
Есть новые методы трансплантологии стволовых клеток. Стволовые клетки- это клетки человека, которые являются условно универсальными. Они могут превратиться в зависимости от обстоятельств в любую клеточную ткань человеческого организма.
Понятно, что у взрослого человека за мизерным исключением все клетки уже определились со своей функцией, а самый большой «урожай» стволовых клеток можно собрать у эмбриона. На этапе после зачатия все клетки по сути являются стволовыми.
Естественно, что существует большой интерес со стороны коммерческой медицины в получении этого материала. Лечение и омоложении с помощью стволовых клеток стоит очень дорого.
Конечно, медицина использует стволовые клетки не только от убитых младенцев, но и собственные клетки человека и стволовые клетки растений…
Второй триместр беременности – это период с 13 до 28 нед беременности.
В конце этого периода Сформированы мышцы лица. Малыш может «строить рожицы»: моргать, хмуриться, закрывать и открывать рот. В случае преждевременных родов на этом сроке малыш уже может выжить.
Это также клетки абортированных младенцев, но уже непосредственно участвующие в процессе создания лекарства. Это уже не триллионные копии, это — оригиналы!
Абортив мат.Напитки НЕК 293
Осложнения от вакцины
Вакцины, произведенные с использованием линий эмбриональных клеток человека, содержат клеточный мусор и загрязняющую ДНК человека, которая не может быть полностью устранена в ходе последующего процесса очистки вируса. «Инъекция нашим детям контаминантов в виде ДНК плода человека несет в себе риск возникновения двух хорошо известных патологий:

1) инсерционный мутагенез: эмбриональная человеческая ДНК включается в ДНК ребенка, вызывая мутации. Генная терапия с использованием гомологичной рекомбинации малых фрагментов показала, что всего 1,9 нг/мл фрагментов ДНК приводит к вставке в геном стволовых клеток у 100% при введении мышам. Уровень фрагментов ДНК плода человека у наших детей после вакцинации вакцинами, содержащими ММР, Варивакс (ветряная оспа) или гепатит А, достигает уровня выше 1,9 нг/мл.
2) Аутоиммунные заболевания: ДНК плода запускает иммунную систему ребенка, чтобы атаковать его собственное тело».
Это говорит о рисках мутаций ДНК реципиента.
Итак, в настоящее время множество людей не подозревают о том, что в вакцине и продуктах содержится результат , полученный в помощью убитого младенца. Отсутствует информация об использовании клеточной линии HEK 293 в форме «Добровольного информированное согласия на проведение вакцинации вакциной Гам-КОВИД-Вак», отсутствует в официальных рекламных публикациях и многочисленных сообщениях ведущих СМИ, призывающих к массовой вакцинации.
На сегодня нет официальной позиции РПЦ по вопросу использования в медицине и пище продуктов, произведенных с помощью фетальных клеточных линий.
Отчасти становится понятно, почему вопрос об употреблении продукта, полученного с участием абортивного материала не получает должного освещения и осуждения. Ведь тогда пришлось бы поссориться с транснациональными корпорациями.
А они, как известно, сегодня практически управляют миром…

Предлагаем отправить обращения по этому вопросу Президенту
Обращение 1 (УКР.)

Президенту України
Зеленському В.О.
вул. Банкова, б. 11, м. Київ, 01220
Від ______________________________
Адреса:___________________________
__________________________________
_______________індекс_____________

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Володимире Олександровичу!
У країні розпочався процес масової вакцинації від Covid-19.
Вважаємо шкідливою та неприпустимою для держави політику масової (фактично перетворюваної на примусову) вакцинації від Covid-19, оскільки вона є потенційно небезпечна для здоров’я населення важкими поствакцинальними ускладненнями, включаючи відкладені, які не можуть бути виявлені короткостроковими випробуваннями.
Як кажуть лікарі та вчені, — масових щеплень від ГРВІ немає. Причина – у їхній безглуздості. Вірус ГРВІ мутує так швидко, що вакцина не захищає, а нашкодити може, особливо, якщо вона дуже бистро зроблена і не перевірена не те що на здорових людях протягом необхідного часу, а й на ослаблених та літніх, яких саме вона покликана захистити (здоровим вона не потрібна взагалі), і для яких вона і становить небезпеку.
Крім того, за думкою провідних вчених-вірусологів, в період спалаху хвороби (епідемії) масово вакцинувати громадян не можна, так як це сприяє мутації вірусу, тим самим  ускладнюючи подальшу боротьбу з хворобою.
У ситуації, коли очевидно, що COVID-19 не має особливої небезпеки, так як він не передається від людини до тварини, і навпаки, (і тому це не тиф, не чума, не сибірка, не чорна віспа), та є інші, більш дієві та безпечні засоби захисту та лікування від коронавірусної інфекції, — ніхто не має права примушувати людей до обов’язкової вакцинації, тим більше під загрозою штрафів або інших обмежень прав, включаючи право на вільне переміщення вже не тільки між країнами, а і між областями, та в межах одного міста (що вже є в Мелитополі, Запоріжжі, Енергодарі, та в інших містах)!
Майже в усіх країнах лікарі, навіть із дуже значущими іменами, усунуті від ухвалення рішень з питань спалаху COVID-19. Немає наукових досліджень та дискусій – є тільки здивування та обурення вчених та лікарів тими заходами, які вживаються владою. Це наштовхує на думку про те, що влада провадить боротьбу не з вірусом, а з правами своїх громадян, бо колосальний удар іде саме по правам людей, а не по вірусу!
COVID-19 – це ГРВІ з деякими особливостями, які є у кожного ГРВІ. Проблеми з ним вирішуються звичайними місцевими карантинними заходами, коли перевищуються епідемічні пороги.
Замість закривати метро на карантин, та пускати весь потік людей до маршрутних таксі, та автобусів, достатньо було б прислухатися до думки вчених-вірусологів з цього питання, таких як кандидат біологічних наук Надія Жолобак, з Інституту мікробіології та вірусології ім. Заболотного НАН України. Ось її думка з цього питання: «Вжиті заходи перевищують ступінь потреби. Вони односторонні: з одного боку, надто жорсткі; а з іншого — не відповідають завданням. Поясню на прикладі Києва: повністю закривши метро, пасажиропотік перейшов на маршрутні таксі. Я не вважаю, що їзда у «маршрутках» краща, ніж їзда в метро. Встановивши на станціях метро ультрафіолетові лампи, які б висвітлювали прохід зверху, це мало б стерилізуючий ефект. Тоді можна було б не закривати метрополітену. Ми розуміємо, що це дуже дорога процедура, фантастичні збитки для всіх.
Було б розумно встановити та застосовувати ультрафіолетові лампи в метро не лише в умовах коронавірусної пандемії, а й під час епідемії грипу. Тому що коронавірус відноситься до тих же респіраторних вірусів, як і будь-які віруси, що викликають респіраторні захворювання — це той же грип, парагрип і так далі». (glavcom.ua/ru)
Крім того, є офіційна інформація, що над українцями чиниться медичний експеримент під виглядом масової вакцинації. Насамперед, це накази МЗ №3056 від 29.12.20, №1775 від 20.08.21 з назвою «Про проведення клінічного випробування…», та багато інших. (moz.gov.ua/uploads/6/32527-dn_1775_20_08_2021_dod.pdf).
Завжди раніше медичні та наукові досліди над людьми, у тому числі і під час випробування вакцин, проводилися на відкритій та платній основі. Люди повинні знати, у чому вони беруть участь, і мати право сказати НІ дослідам над собою і своїми дітьми, оскільки вони захищені Нюрнберзьким кодексом, який забороняє проводити такі дослідження над людьми без їхньої добровільної згоди. Така сама норма міститься у всіх європейських Конституціях, — у нас в Україні це 28 стаття Конституції. Як можна примушувати (на роботі — з погрозами звільнення, в транспорті, в магазині — з вимогами надати сертифікат вакцинації!) до вакцинування експериментальними медичними препаратами?! Які мають побічні дії, аж до смерті.
Якщо брати досвід інших країн, то в Ізраїлі, Англії, США, Канаді, країнах, де вже понад 70 % громадян вакциновані, причому двома-трьома дозами, спалахи хвороби наростають з новою силою, криві графіків вакцинування та захворюваності ростуть вгору майже паралельно, причому хворіють, що невакциновані, що вакциновані, але останні важче і з незворотними наслідками для здоров’я. Тобто, ефективності, заявленої виробниками цих вакцин немає, це міф. Так, в Ізраїлі 60% тяжкохворих — вакциновані! «Проти штаму Дельта вакцини практично не допомагають… Коли ми маємо 65% вакцинованих серед усього населення та 60–65% вакцинованих серед хворих, стає видно, що вакцинація не відіграє особливої ​​ролі» (myrophoros.blogspot.com/2021/09/60.html#more).
Згідно з недавніми по часу дослідженнями вчених з медичного факультету Гарвардського університету, — природний імунітет у нещеплених, які перехворіли на Covid-19, в 27 разів сильніший, ніж у вакцинованих (orthodoxostypos.gr). Тобто, якщо в людини є антитіла, то їй не потрібно щеплюватись. А за минулий час, вже більше ніж як за рік з початку спалаху Covid, на цю хворобу перехворіла значна більшість населення країни. Тобто, навіщо їм всим вакцинуватись, якщо у них вже є природний стійкий імунитет до цього вірусу? Як це завжди було і раніше, під час спалахів того чи іншого штаму вірусу ГРВІ…
Згідно з інформацією з перевірених джерел, — показники ускладнень та смертности серед вакцинованих занижуються як мінімум у сто разів ( https://www.pravda-tv.ru/2020/04/25/457848/v-sude-ssha-ekspert-lobbist-pod-prisyagoj-vynuzhdenno-raskryl-vsyu-pravdu-o-vaktsinah). Це підтверджується інформацією, що лікарі просто не можуть ввести в медичні реєстри випадки ускладнень після вакцинації та летальні випадки серед своїх вакцинованих пацієнтів (https://cont.ws/@antonblagin). Тоді як статистика по хворим та вже померлим невакцинованим, навпаки завищується, — людям платяться навіть гроші, щоб вони згодилися на зміну діагнозу у своїх померлих родичів…
Англієць Майкл Йідон, який 16 років пропрацював провідним співробітником у компанії Pfizer виступив з публічним зверненням: «Вагітні жінки: остерігайтеся щеплень від Covid; вакцина проти Covid – це жіноча стерилізація». Йідон попередив про неприпустимість вакцинуватися також дітям та підліткам: «Вакцини на основі мРНК (а це вакцини Pfizer-BioNTech та Moderna) небезпечні, оскільки змушують організм вакцинованого виробляти білок-шип вірусу, який і викликає тромбози. Для дітей шанс померти від вакцини в 50 разів вищий за шанс померти від вірусу».
(fondsk.ru/news/2021/08/20/kto-opasnee-vseh-dlja-organizatorov-velikoj-pandemii-54278.html)
Крім того, основні вакцини, що просуваються в усьому світі, у тому числі і в Україні, є етично неприйнятними для значної кількості громадян через використання при їх розробці та виробництві клітини людського ембріону НЕК 293 (Супутник –V, АстраЗенека, Пфайзер, Модерна та ін.). (Відомості з сайту МЗУ: drlz.com.ua/ibp/ddsite.nsf/all/shlist?opendocument&sklad =%EA%EE%E4%F3% BA).
Це не повинно приховуватися від громадян, і вони самі повинні мати можливість зробити свідомий вибір.
Вважаємо, що необхідно переглянути державну політику вакцинації загалом, враховуючи досвід інших країн, таких як Швеція, Данія, Білорусь, та інші, де припинені всякі карантині обмеження, в тім числі і вакцинація. А також всім державним службовцям -додержуватись в своїй діяльності положень чиного законодавства з цих питань, насамперед норм Конституції (ст.ст. 8, 19, 21, 22, 28, 60, 62, 64, 68, 98 та ін.).
На підставі вищезазначеного, вимагаємо:

  • Припинити тиск, який чиниться по всій країні на вчителів, наукових співробітників, державних службовців, та інших працівників, — через погрози роботодавців до звільнення, або відсторонення без збереження заробітної плати, якщо у них немає вакцинації від Covid-19.
  • Негайно зупинити дискримінацію громадян за статусом вакцинований – не вакцинований в тих регіонах, де вже чиниться тиск, примус до вакцинації, через перевірку в транспорті та магазинах сертифікатів на щеплення, або тестів, що теж є незаконим, так як будь-які методи діагностики мають бути за згодою пацієнта.

Щодо присутності кліткових ліній абортованих дітей НЕК 293 та інших, які є в вакцинах та продуктах харчування , — необхідно домагатися повної відмови від таких вакцин та продуктів. Якщо ж такі продукти харчування поступатимуть і надалі до мережі магазинів, то вони повинні бути відповідно промарковані великими літерами та цифрами, щоб люди могли робити усвідомлений вибір.
__________________ Підпис ______________________________________ ПІБ
_________________ Підпис ______________________________________ ПІБ
_________________ Підпис ______________________________________ ПІБ
«____» ___________ 202__р.

Обращение 2 (РУС.)

Обращение по поводу содержания в вакцинах от Ковид-19 абортивного материала

Президенту Украины
 Зеленскому В.А.
ул. Банковая, д. 11, г. Киев, 01220

ФИО_______________________________

Адрес: ____________________________

___________________________________

_______________индекс______________

Уважаемый Владимир Александрович!
В стране начался процесс массовой вакцинации от Covid-19.
Считаем вредной для государства политику массовой (фактически превращающейся в принудительную) вакцинации от Covid-19, так как она может быть потенциально опасной для здоровья населения тяжелыми поствакцинальными осложнениями, включая отложенные, которые не могут быть выявлены краткосрочными испытаниями.
Кроме того основные продвигаемые во всем мире вакцины являются этически неприемлемы для значительного числа граждан ввиду использования при их разработке и производстве клеточных линий, полученных из абортированных плодов человека (Спутник –V, АстраЗенека, Пфайзер, Модерна и др.). Это не должно скрываться и граждане должны иметь возможность сделать осознанный выбор.
Просим привлечь к обсуждению вопросов вакцинации от Covid-19 представителей гражданского общества и услышать альтернативные точки зрения профильных экспертов в области здравоохранения. Полагаем, что необходимо пересмотреть государственную политику вакцинации в целом с учетом ее научной и общественно-политической критики.
Необходимо добиваться возможности отказа от вакцины на базе абортивных материалов (присутствием НЕК 293 и др.) по религиозным основаниям.
Все продукты, полученные с участием НЕК 293 должны быть соответственно промаркированы крупными буквами и цифрами, чтобы люди могли делать осознанный выбор.
_________________ Подпись ______________________________________ (ФИО)
Дата _____________

l